Algemene verkoopvoorwaarden - Robin Vloeren

 1. Toepassing Algemene Verkoopvoorwaarden.
 2. Deze algemene Verkoopvoorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Robin Vloeren, en haar afnemers.
 3. Zij maakt deel uit van de verkoop van zaken en het verrichten van leveringen door Robin Vloeren.
 1.  Privacy - persoonsgegevens.
  1. Wij Robin Vloeren zullen uw ingevulde persoonsgegevens uiterst en alleen gebruiken voor het verwerken van uw bestelling.
  2. Robin Vloeren kan niet aansprakelijk worden gehouden voor uw verstrekte persoonsgegevens aan Robin Vloeren.
  3. Robin vloeren zal uw gegevens nooit verstrekken aan derden of gebruiken voor reclamedoeleinden.
  4. Alleen uw benodigde persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt en gedeeld met de pakketdienst voor het verzenden van uw bestelling.
  5. Via cookies volgen wij uw bewegingen op onze website om de online ervaring van onze website continue te verbeteren
  6. Robin Vloeren verwerkt uw persoonsgegevens voor eventuele wettelijke verplichtingen, zoals gegevens die wij nodig hebben voor belastingaangifte.
 2. Levertijd en verzendkosten

  Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, worden doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten onverhoopt niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  • De verzendkosten zijn vastgesteld door PostNL deze kunt u bij PostNL bekijken
  • Alle ontvangen bestellingen zullen wij z.s.m. verwerken dit gebeurt meestal binnen 1 a 2 werkdagen.
  • Na het verwerken van de bestellingen zullen wij het product z.s.m. verzenden naar de ontvanger via Pakketverzending van PostNL.
  • De verzendvoorwaarden van PostNL zijn van toepassing op de levertijd en verzending van uw product dit kunnen wij niet veranderen.
  • Gemiddelde levertijd vanaf, bestelling plaatsen tot ontvangst van het bestelde product is 3 a 5 werkdagen.
  • Bij vertraging van de gemiddelde levertijd kan Robin Vloeren niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele calamiteiten en of randzaken van derden die niet aan onze verplichtingen vallen.
  • Deze verplichtingen zijn zoals vermeld, uw bestelling veilig verwerken en het verzenden van uw bestelling.
  • Op het moment van aflevering gaat het risico voor de geleverde zaken over op de afnemer.

   

  Levering verloopt via de pakketbezorger van [PostNL]. Over het algemeen zal de aflevering na verzenden de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 3. Retouren - herroepingsrechts
  1. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
  2. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  3. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@robinvloeren.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product geopend, beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 4.  Klachten, aansprakelijkheid en garantie
  1. De afnemer dient de gekochte zaken bij aflevering van het product te controleren binnen (1 a 2 werkdagen), of er (transport)schade is opgetreden en of het geleverde product tekorten vertoont.
  2. De afnemer is tevens verplicht om zo spoedig mogelijk (1 a 2 werkdagen) na aflevering van het product te controleren of het geleverde product ook aan de bestelling in de overeenkomst voldoet.
  3. Bij gebreke van de afnemer in 5.a en 5.b verliest de afnemer tegen Robin Vloeren zijn rechten op grond van enige schade of tekorten.
  4. Robin Vloeren wordt bij gebruik van onze diensten door de afnemer gevrijwaard tegen enigerlei aanspraken van de afnemer en of derden op schadevergoeding(en) ontstaan door het gebruik of als gevolg van een onjuist gebruik van de producten aan u geleverd door Robin Vloeren, ook als dit door een gebruik is dat niet overeenkomstig de constructies van Robin Vloeren of de leverancier is, Robin Vloeren kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele calamiteiten door gebruik van het bestelde product en of randzaken van derden die niet aan onze verplichtingen vallen.